بخش Vip سئو مایند

بهترین فرصت برای یادگیری در قسمت Vip سئو مایند هم اکنون برای دانشجوبان عزیز فراهم شده است

جزئیات بیشتر
ورود به بازار کار با سئو مایند

زبان های برنامه نویسی پولساز

مقالات برنامه نویسی

پولساز ترین زبان هایی که میتوانید با یادگیری تنها 1 مورد از آنها ، به درآمد بالایی برسید ! اما آیا همین یادگیری برای شما درآمد حاصل خواهد کرد ؟ در این مقاله به شکل تخصصی بررسی می کنیم .

0
زبان های برنامه نویسی پولساز

زبان های برنامه نویسی پولساز به شما کمک خواهد کرد تا مسیر بهتری را برای آینده خود در زمینه برنامه نویسی پیش رو داشته باشید اما قبل از اینکه به معرفی زبان های برنامه نویسی پولساز بپردازیم یک نکته را همیشه دریاد داشته باشید که هیچ چیزی در این دنیا پول ساز نیست مگر اینکه شما آن را تبدیل به یک ابزار تولید پول کنید ! زبان هایی که در این مقاله خدمت شما معرفی خواهند شد ، بیشتر با توجه به سابقه مناسب این زبان در بازار کار و پاسخگویی به نیاز پروژه کارفرمایان و همچنین جوامع آماری جهانی گردآوری شده است . لذا قبل از انتخاب هر زبان باید اطلاعات مناسبی در مورد میزان سختی و سادگی جهت یادگیری ، قدرت ، سرعت و انعطاف هرکدام در اجرای پروژه را داشت .

قبل از معرفی زبان های برنامه نویسی پولساز ، ذکر یک نکته مهم دیگر الزامی است و آن هم اینک هر ساله زبان های برنامه نویسی در نسخه های جدیدتر بروزرسانی می شوند و در کنار آنها ، زبان های جدیدتر ، فریمورک ها و ابزارهای قدرتمندی نیر ظهور می کنند . زبان هایی که در ادامه خدمت شما معرفی خواهد شد با توجه به موارد گفته شده در بالا ( سابقه و قدرت و … ) تا اکنون می باشد .

برنامه نویسی موبایل یا وب سایت ؟

اگر قصد دارید تا به عنوان یک برنامه نویس فعالیت داشته باشید ، در آینده شما را یک بک اند کار خطاب خواهند کرد . تفاوتی ندارد که در زمینه وب کار کنید یا در زمینه موبایل در هرصورت شما یک تحلیل گر و یک برنامه نویس هستید . برنامه نویس ممکن است از الگو های آماده استفاده کند و یا با توجه به نیاز کارفرما ، تحلیل و بررسی سیستم را انجام داده و آن را تبدیل به کد نماید .

اگر از میزان استعداد خود در زمینه برنامه نویسی موبایل یا برنامه نویسی وب اطلاع ندارید ، نگران نباشید به این دلیل که ساختار اکثر زبان های برنامه نویسی در بیش از 50% موارد پایه شبیه به یکدیگر است . به عبارتی شما با یادگیری اصول یک زبان برنامه نویسی به شکل کامل ، میتوانید مسیر را برای یادگیری زبان های جدیدتر تا بیش از 50% هموار کنید .

همانطور که در بالا نیز گفته شد هیچ چیزی ماشین تولید پول نخواهد بود مگر اینکه یک ایده خوب در پشت آن بوده و با تمام توان برای تحقق آن ایده تلاش کرد . در حال حاضر اپلیکیشن های موبایلی وجود دارند که صدها برابر بیش از سایر اپ ها در حال تولید پول و درآمدزایی هستند . در دنیای وب نیز هم اکنون وب سایت هایی هستند که روزانه با داشتن بیش از چندمیلیون بازدید کننده ، مخاطبان همیشگی و متغیر خود را دارند و در حال عرضه خدمات یا محصول به آنها می باشند .

مهم نیست که اکنون در چه جایگاهی قرار دارید و مهم نیست کدام استارتاپ ها و کدام اپلیکشن و وب سایت ها در حال میلیاردر شدن هستند . مهم این است که شما برای قدم گذاشتن در این راه تصمیم خود را گرفته باشید . با ورود به دنیای برنامه نویسی ایده های بسیاری به ذهن شما خواهند رسید که علاقمند به تحقق همگی آنها هستید . اما اگر یک توصیه دوستانه و البته تجربه شده را خدمت شما ارائه کنیم میتوان اینگونه گفت :

شاید داشتن ایده های ناب ، بسیار عملی تر و با بازدهی سریع تر به نظر برسد اما اجرای ایده هایی که هم اکنون نیز توسط دیگران در حال اجرا هستند ، به شکلی متفاوت تر و بهتر ، میتواند شما را بسیار متمایز کند . پس این ایده های ناب نیستند که برای شما پول تولید خواهند کرد ، بلکه انجام دادن متفاوت‌تر یک کار که شاید همه آن را به یک شکل انجام میدهند ، احتمالا شما را به درآمد های بسیار بیشتری نیز برساند .

و نکته نهایی در مورد ایده : بیزینس و استارتاپ شما ، باید نیازی را از مشتری برآورده کند . فروش محصول ، ارائه خدمات و مواردی از این دست ، تها زمانی ارزش دارند که کاربر به محصول یا خدمات شما احساس نیاز کند و اگر احساس نیاز ندارد ، او را ترغیب به  استفاده از خدمات خود کنید که این به عبارتی هنر بازاریابی است . اما بعد از همه این صحبت های دوستانه اکنون به معرفی زبان های برنامه نویسی پولساز بپردازیم . گزینه اول را با زبان محبوب پایتون شروع می کنیم .

زبان های برنامه نویسی پولساز ، زبان برنامه نویسی پایتون

اگر به دنیای برنامه نویسی حتی کمی علاقمند شده باشید اسم این زبان را شینده‌اید . Python , زبان برنامه نویسی پایتون یکی از قدرتمند ترین زبان ها برای برنامه نویسی است که ویژگی های خاص این زبان ، آن را چندپله از سایر زبان ها بالاتر قرار داده است . این زبان سطح بالا است ، یادگیری آن بسیار ساده و دایره کابرد آن گسترده است . جامعه بزرگی از برنامه نویسان جهان ، این زبان را به عنوان یکی از زبان های برنامه نویسی پولساز تایید می کنند .

این زبان دارای کتابخانه های بسیار کاربردی و همچنین گسترده است و مهم تر از همه به هیچ پلتفرمی وابسته نبوده و قابلیت اجرا روی ویندوز ، لینوکس و مک را به راحتی دارد . با توجه به قدرت و سادگی ، منابع آموزشی بسیار زیادی که اکثرا هم رایگان هستد برای این زبان در سطح نت وجود دارد و میتوانید به راحتی یادگیری این زبان را شروع کنید . مهم ترین ویژگی زبان پایتون امکان برنامه نویسی نرم افزار های مختلف توسط آن است به عبارتی نرم فزارهای تحت وب ، تحت ویندوز ، برنامه های موبایل ، ساخت بازی و همچنین هوش مصنوعی ازجمله زمینه هایی هستند که میتوانید توسط زبان پایتون آنها را کنترل کنید . کمتر زبان برنامه نویسی در دنیا صاحب ویژگی های زبان پایتون است .

نرخ حقوق برای برنامه نویسی توسط این زبان در کشور ما بسته به نوع پروژه ها و تخصص متفاوت است اما به شکل میانگین نرخ حقوق برای هر ساعت برنامه نویس پایتون از 50 تا 100 دلار متغیر است . این زبان کراس پلتفرم است و شما تنها با یادگیری یک زبان میتوانید پلت فرم های مختلف همچون وب ، ویندوز ، موبایل و زمینه های بازی سازی را در دست بگیرید که البته رسیدن به این میزان تخصص نیازمند چندین سال تجربه ، کار روی پروژه های مختلف و همچنین آموزش مداوم است .

زبان برنامه نویسی php

php یکی از زبان های برنامه نویسی سمت سرور همچون پایتون است و برای برنامه نویسی بخش بک اند در طراحی سایت میتوانید از آن کمک بگیرید . البته توسط php نیز میتوانید برای سیستم هایی عامل همچون ویندزو ، لینوکس یا مک نرم افزارهای سیستمی را توسط شبیه ساز های سرور اجرا کنید . php از بدو تولید خود تاکنون پیشرفت های بسیار زیادی داشته است .

با ظهور سیستم های مدیریت محتوا همچون وردپرس ، قدرت این زبان بیشتر مشخص شد . فریمورک هایی همچون لاراول و سیمفونی کار با این زبان را بسیار راحت تر خواهند کرد . با توجه به اینکه شاخه های مربوط به وردپرس امروزه بسیار گسترده شده ، میتوانید با یادگیری این زبان در بخش های متعددی فعالیت داشته باشید  . برای مثال میتوانید به راحتی در زمینه طراحی قالب های اختصاصی وردپرس و همچنین افزونه های این سیستم به صورت فریلنسری یا پروژه و استخدامی فعالیت کنید .

با یادگیری فریمورک هایی همچون لاراول نیز میتوانید بازار کار مناسبی را در مشت خود گرفته و درآمد قابل قبولی کسب کنید . درآمد برنامه نویسان php بسته به نوع پروژه هایی که بر روی آنها کار می کنند متفاوت است واحتمال دارد به صورت ساعتی و یا پروژه‌ای پرداخت حقوق انجام شود . در مواردی همچون php که امکان کار به صورت فریلنسری وجود دارد میتوان از زمینه هایی همچون طراحی قالب وردپرس و فروش در مارکت های داخلی یا بین المللی به درآمد های بسیار قابل قبولی دست پیدا کنید . برای آشنایی با خصوصیات بیشتر این زبان میتوانید مقاله php چیست را مطالعه نموده و درصورت علاقمند بودن به یادگیری این زبان قدرتمند ، از دوره آموزشی زیر استفاده کنید :

دوره پیشنهادی : دوره آموزشی php ، نابغه php

میتوان تا این قسمت مقاله اینگونه گفت که دو زبان برنامه نویسی php و همچنین پایتون ، بسیار توسعه یافته و مهم تر از همه رایج در بازارکار امروزی هستند که میتوانید با خیالی راحت یادگیری یکی از آنها را بدون هیچ پیش نیازی آغاز کنید . اما زبان های برنامه نویسی پولساز به اینجا ختم نشد !

زبان برنامه نویسی جاوا اسکریپت

جاوا اسکریپت نیز یکی از اسامی آشنایی است که مطمئنا نام آن یکبار به گوش شما رسیده است . این زبان نیز یکی از حرف های اول در دنیای برنامه نویسی از روز اول تولد تا امروز است . البته بازار کار این زبان برنامه نویسی در گذشته بسیار گسترده تر بود و طبق آمار های رسمی جزء زبان های برتر و درآمد زا قرار داشت اما در حال حاضر با کمی افت رتبه ، در پله های پایین تری قرار دارد .

این زبان برای اولین بار جهت ایجاد افکت های طراحی و کنترل برخی بخش های داینامیک در قسمت فرانت اند ( طراحی قالب ) ارائه شده بود که بعد ها به دلیل سختی کار با برای فرانت اند کاران ، کتابخانه جی کوئری ارائه شد و طراحان توانستند با کدهای بسیار کمتر و با زبانی ساده تر ، تمامی افکت های جاوا اسکریپتی را در صفحات خود اجرا کنند و برای دستوراتی انگشت شمار مجبور به استفاده مستقیم از جاوا اسکریپت باشند .

امروزه جاوا اسکریپت خود را بخوبی نشان داده و با ارائه بستر های کدنویسی همچون Node js و یا فریمورک هایی همچون انگولار و ری اکت بسیار مورد توجه قرار گرفته و علاقمندان زیادی را به سمت خصوصا Node js برای برنامه نویسی بک اند سوق داد . اگر علاقمند به فعالیت در هریک از شاخه های جاوا اسکریپت همچون Node js ، انگولار یا ری اکت باشید ، لازم است تا در ابتدا روش برنامه نویسی با خود این زبان را بخوبی بلد باشید و به عبارتی ساده تر گام اول یادگیری کامل این زبان ، و بعد مشتقات آن است . اگر یک مقایسه کلی بین جاوا اسکریت و php و پایتون برای برنامه نویسی بک اند داشته باشیم ، میتوان گفت دایره کاربرد و عمومیت php و پایتون بسیار بیشتر از جاوا اسکریپت است و برای شروع یادگیری برنامه نویسی بک اند ، یکی از آن دو مورد در گام های اول پیشنهاد می شود .

زبان برنامه نویسی جاوا

عموم افراد مبتدی زبان جاوا را با زبان جاوا اسکریپت یکی می دانند اما اینطور نیست . زبان برنامه نویسی جاوا اسکریپت ، حقیقتا یک زبان برنامه نویسی است اما هدف از ارائه آن ، کنترل بخش بک اند نبود و بعد ها توسط محیط های برنامه نویسی همچون نود جی اس این امکان برای آن فراهم شد . اما جاوا خود به تنهایی یک زبان برنامه نویسی قدرتمند است که همانند زبان پایتون ، کراس پلتفرم بوده و بخاطر داشتن ابزاری به نام JVM که یک ماشین مجازی برای اجرای کدهای زبان جاوا است ، میتواند در هر پلتفرمی اجرا شود و اساسا زبان هایی که این خصوصیت را دارند بسیار محبوب هستند . اگر محبوبیت زبان جاوا بیشتر از پایتون نباشد ، کمتر از آن هم نیست .

این زبان قدرت خود را در برنامه نویسی اپ های موبایلی از قدیم الایام بخوبی نشان داده و پروژه های اندروید نیز گواهی بر قدرت و عظمت این زبان برنامه نویسی است . این زبان نیز بدون شک یکی از زبان های برنامه نویسی پولساز است که سطح درآمدی آن تقریبا با پایتون برابر است . یکی از ویژگی های جالب زبان جاوا ، امنیت بسیار بالای آن است و از این جهت نرم افزاهایی که توسط آن تولید می شوند از همان بدو تولد ، پایه قدرتمندی دارند . زبان جاوا محبوب ترین زبان در میان توسعه دهندگان نیز شناخته می شود .

زبان برنامه نویسی Kotlin

کاتلین یکی از زبان های برنامه نویسی است که به نسبت سایر زبان های معرفی شده ، نوپا محسوب می شود . این زبان رسما توسط گوگل برای توسعه نرم افزار های اندرویدی ارائه شد چرا که کارکردن با زبان جاوا برای جامعه بزرگی از برنامه نویسان مبتدی و همچنین توسعه دهندگان سخت بود . این زبان تماما با جاوا سازگار بوده ، قوانین نحوی و نوشتاری ساده تری داشته و مهم تر از همه توسط گوگل پشتیبانی می شود و به این ترتیب جامعه استفاده کنندگان از آن روز بروز در حال رشد است .

با توجه به اینکه کاتلین قدرت خوبی از خود در برنامه نویسی اپ های اندرویدی به نمایش گذاشت و همچنین روزبروز این اپ ها در حال توسعه و گسترش هستند ( با بروز هر ایده جدید یک یا حتی چند اپ متولد خواهد شد ) از این‌رو میتوان حدس زد که تا چندسال آینده ، اکثرا و یا شاید تمامی برنامه های اندرویدی توسط این زبان به مرحله اجرا برسند ، بنابراین میتوانید زمان مناسبی را جهت یادگیری آن درنظر داشته باشید .

زبان سی شارپ – #C

یکی از زبان های برنامه نویسی دنیا که طبق آمارهای منتشر شده ، یک سوم جامعه برنامه نویسان را به خود اختصاص داده است . شهرت این زبان از سال 2000 شروع شده و یکی از رقبای اصلی زبان جاوا محسوب می‌شود اما با این وجود هنوز هم این احساس وجود دارد که سی شارپ از زبان جاوا عقب است . آندرس هلسبرگ خالق سی شارپ گفته که شباهت این زبان به ++C بیشتر از جاوا است . ویژگی های اصلی این زبان :

  • سریع
  • استفاده ساده
  • شی گرا (Object Oriented)
  • مقیاس پذیر و قابل به روزرسانی
  • قابلیت همکاری با سایر کدها
  • متن باز و Cross platform
  • دارا بودن کتابخانه گسترده

از جمله وب سایت های معروف که در پشت پرده توسط سی شارپ کنترل می شوند سایت Bing است . توسعه دهندگان این زبان به طور میانگین در سال حدود 120,000 دلار درآمد دارند . با توجه به اینکه این زبان توسط مایکروسافت  (یکی از شرکت های بسیار بزرگ حوزه برنامه نویسی و نرم افزار ) ارائه شده است ، لذا قدرت آن نیز بر همگان آشکار است .

زبان برنامه نویسی سی پلاس پلاس ( ++C )

اسم این زبان نیز باید به گوش شما آشنا باشد . یکی از قدیمی ترین ، قدرتمند ترین و در عین حال کاربردی ترین زبان های دنیای برنامه نویسی که تسلط به آن میتواند شرکت های بزرگی را متولد کند ! حرف های زیادی پشت این جمله است و توصیه می کنیم مقالات متنوع در مورد زبان سی پلاس پلاس را با هدیه کردن وقت خود مطالعه کنید چرا که هرگز پشیمان نخواهید شد .

این زبان یک زبان شی گرا و همچنین سطح بالا است و هر برنامه که با این زبان تولید شود به تنهایی نمود قدرت و عظمت است . از این زبان در حالت کلی برای تولید انواع نرم افزار ، بازی سازی ، ساخت سیتسم عامل ( ویندوز ) و درکل نرم افزاهایی که حجم آنها بسیار بزرگ بوده و نیازمند هندلینگ بالایی هستند ( همچون سیستم عامل ) استفاده می شود . این زبان از جمله گزینه هایی است که به عنوان واحدهای درسی در دانشگاه ها تدریس می شود اما برای داشتن تسلط در این زبان می بایست فراتر از کدهای ساده رفته و قدرت آن را بخوبی درک کرد .

زبان برنامه نویسی Ruby

روبی یکی از زبان های برنامه نویسی پولساز است که به سادگی در یادگیری معروف است اما به نسبت زبان های برنامه نویسی دیگر درکشور ما مطرح نمی شود ! در آمار کلی ، زبان روبی یکی از 10 زبان برتر جهان است . روبی یکی از گزینه هایی است که برنامه نویسان مبتدی به دلیل سادگی و مدت زمان کم برای یادگیری به سراغ آن می روند .

همین موضوع باعث گستردگی روبی شده ، البته به کمک روبی میتوان هم نرم افزارهای تحت وب و هم برنامه های دسکتاپ را طراحی و پیاده سازی کرد . طبق یک آمار منتشر شده ، متوسط حقوق برای یک توسعه دهنده Ruby تقریباً 120,000 دلار در سال در نظر گرفته می شود . نگهداری و پیشتیبانی این زبان ساده بوده و ابزارهای فراوانی جهت سفارشی سازی برنامه های تولید شده دارد .

سوئیفت (Swift)

یکی دیگر از زبان های برنامه نویسی بسیار کاربردی و محبوب که توسط شرکت اپل ارائه شده است . این زبان نیز تاکنون چندین بار در دسته بندی 10 زبان برنامه نویس برتر دنیا قرار گرفته است . این زبان اولین بار در سال 2014 جهت توسعه برنامه های مک و لینوکس ارائه شد . این زبان به شکل متن باز ارائه شده و همین ویژگی یادگیری آن را ساده تر خواهد کرد . برای شروع نیاز به دانش برنامه نویسی پیچیده اولیه ندارید .

پس هسته اصلی برنامه های IOS این زبان است . اگر قصد دارید تا قدرت این زبان را درک کنید میتوان اینگونه گفت که اپ هایی همچون Mozilla Firefox و  SoundCloud از جمله نمونه هایی هستند که توسط سوئیفت ارائه شده است . اگر علاقمند به برنامه نویسی در زمینه IOS هستید ، سوئیفت دوست همیشگی شما خواهد بود . ( البته امروزه محیط های برنامه نویسی همچون ری اکت نیتو وجود دارند که به شما کمک می کنند تنها با یک بار کدنویسی ، پروژه خود را هم در محیط اندروید و هم در محیط IOS اجرا کنید که در مقالات مفصل تر راجب آن صحبت خواهیم کرد ) برنامه نویسان این حوزه دارای متوسط درآمد سالانه 110,000 دلار هستند و این یک رقم خوب برای معرفی آن به عنوان یکی از زبان های برنامه نویسی پولساز است . این زبان یکی از زبان های جوان محسوب می شود و در سال های آینده حتما رشد بسیار زیادی خواهد داشت .

زبان Go

یکی دیگر از زبان های برنامه نویسی پولساز ! اسم زبان Go را تاکنون چند نفر از شما شنیده‌اید ؟ این زبان برای اولین بار در سال 2007 توسط گوگل  برای API ها و برنامه های وب توسعه داده شد . Go مخفف Golang است که برای هندلینگ پروژه های بسیار بزرگ معرفی شده است . این زبان در سال های اخیر به دلیل داشتن قابلیت برنامه نویسی چند هسته و همچنین دارا بودن پایگاه داده های بسیار بزرگ ، یک نقطه توجه بوده است . این زبان توانسته در مدت زمان بسیار کوتاهی به یکی از سریع ترین و همچنین پردرآمد ترین زبان های برنامه نویسی جهان تبدیل شود . درآمد میانگی برنامه نویسان Go بین 140,000 تا 250,000 دلار متغیر است که از بهترین زبان های برنامه نویسی پولساز محسوب می شود .

این زبان باتوجه به ساختار ساده خود ،  محبوبیت زیادی در بین بسیاری از شرکت های بزرگ پیدا کرد . شرکت هایی  شامل Google ، Uber ، Dropbox و … که از Go به عنوان زبان برنامه نویسی خود استفاده می‌کنند . اگر از قبل با ساختار یک زبان برنامه نویسی دیگر آشنا باشید ، یادگیری زبان Go برای شما ساده خواهد بود .

نتیجه گیری

نتیجه گیری برای زبان های برنامه نویسی پولساز را در ابتدای شروع مقاله انجام دادیم اما بد نیست تا به عنوان بخش پایانی ، یک نکته مهم دیگر را خدمتتان ارائه کنیم . اگر مدت ها در دنیای یادگیری زبان های برنامه نویسی سردرگم مانده و از این شاخه به شاخه دیگری مهاجرت کنید ، ناگهان متوجه خواهید شد که مدت زمان زیادی از وقت باارزش شما به هدررفته و هیچ مهارتی را کسب نکرده‌اید در حالی که اگر تمرکز خود را در یک زمینه قرار دهید میتوانید حداقل در همان بخش به مهارت ها و تخصص بیشتری دست پیدا کنید و کم کم شروع به خروجی گرفتن از کدهای خود نمائید . بنابراین با انتحاب زبان مورد علاقه خود ، از همین امروز ، نه حتی فردا ، استارت یک زمینه را بزنید . همچنین ذکر این نکته نیز خالی از لطف نیست که هدف این مقاله صرفا معرفی نام زبان ها به همراه ویژگی های اصلی هر کدام بود . جهت مطالعه دقیق‌تر ویژگی های هرزبان میتوانید مقالات کامل‌تر را درسطح نت گردآوری و مطالعه کنید .

ادمین

انتقال دانش زمانی ارزشمند است که در حوزه ارائه شده به شکل کامل و بی نقص باشد . در دوره های آموزشی و مقالاتی که برای شما عزیزان به اشتراک میگذارم ، تمامی تلاش خود را میکنم تا همه نیاز های شما را پوشش دهم .

آموزش های فرانت

اولین بخش از طراحی یک وب سایت را قسمت فرانت آن تشکیل می دهد . بنابراین برای حرکت در مسیری درست باید ابتدا در این بخش مهارت های لازم را بدست آورد .

شاید این مطالب نیز برای شما جالب باشد

در این مقاله بهترین و البته ساده ترین و سریع ترین مسیر های کسب درآمد به کمک زبان برنامه نویسی php را خدمتتان معرفی خواهیم کرد .

0

اگر برنامه نویس باشم چه مزایای شغلی خواهم داشت ؟ آیا صرفا بخاطر مزایای این شغل باید به سراغ برنامه نویسی رفت ؟ معایب شغل برنامه نویسی چیست ؟

2
دیدگاه ها و نظرات
توجه کامنت های انگلیسی تایید نخواهند شد در صورت داشتن مشکل ، قبل از ارسال دیدگاه نظرات سایر دوستان را نیز مطالعه فرمائید برای مشاهده پاسخ دیدگاه ها بر روی علامت " " کلیک کنید
اشتراک دیدگاه
captcha
تکمیل تمامی فیلد ها الزامی است