بخش Vip سئو مایند

بهترین فرصت برای یادگیری در قسمت Vip سئو مایند هم اکنون برای دانشجوبان عزیز فراهم شده است

جزئیات بیشتر
ورود به بازار کار با سئو مایند

آیا قالب های آماده برای طراحی سایت مناسب هستند ؟

مقالات طراحی سایت

در این مقاله به شکلی کامل ، به بررسی مزایا و همچنین معایب قالب های آماده برای کسب و کارهای برند و نیز عمومی خواهیم پرداخت

2
آیا قالب های آماده برای طراحی سایت مناسب هستند ؟

یکی از سوالاتی که ممکن است در دنیای طراحی وب پیش آبد این است که آیا قالب های آماده برای طراحی سایت مناسب هستند یا خیر ؟ شاید در جریان باشید که امروزه مارکت های قالب به شکل بسیار توسعه یافته در حال فعالیت هستند و خریداران قالب های آماده نیز به شدت علاقمند هستند تا تمپلیت های آماده را سریعا خریداری نموده و وب سایت خود را در عرض چند روز راه اندازی نمایند .

پس همین ابتدا میتوان به یک نتیجه رسید که سرعت اجرای وب سایت ها توسط قالب های آماده بسیار بیشتر است چرا که میتوان قالب را خریداری نموده و طبق روش نصبی که برای قالب وجود دارد ( و مهم تر از همه دمو ) ، سایت خود را راه اندازی کرد .

قالب های آماده اکنون بسیار زیاد هستند چرا که مارکت های قالب اکنون اکثرا بصورت مارکت پلیس هستند و طراحان و برنامه نویسان می توانند طبق شرایط مارکت مربوطه ، قالب های خود را طراحی و در این مارکت ها جهت فروش قرار دهند . به همین خاطر تعدد قالب های آماده از نظر طرح و دمو بسیار زیاد هستند . در این بین نیز قالب هایی هستند که بسیار مشهور هستند و خریداران آنها نیز زیاد . اما این قالب های آماده چه مشکلات و چه مزایایی دارند ؟

مهم ترین مزیت قالب های آماده

همانگونه که در ابتدای مطلب اشاره شد ، سرعت اجرا یکی از فاکتور های قالب های آماده می باشد . اگر طراح و برنامه نویسی وب سایت شما به صورت اختصاصی انجام شود ، بسته به طرح شما ، ممکن است بین 10 الی 30 روز زمان برای طراحی قالب و ظاهر سایت شما صرف شود . پس از طراحی قالب وب سایت ، بخش های برنامه نویسی نیز با توجه به امکانات ، ممکن است بین 20 الی 30 روز زمان نیاز داشته باشد . پس تحویل یک وب سایت اختصاصی در شرایط حداقلی ، به 20 روز زمان نیاز خواهد داشت . اما زمانی که قالب وب سایت بصورت آماده از مارکت های قالب و افزونه خریداری می شود ، در عرض چند روز میتواند فعالیت خود را آغاز کند .

عمومی بودن این نوع تمپلیت ها نیز شاید یک مزیت باشد . به این معنی که این قالب ها جهت طیف عموم کاربران طراحی شدند و شما میتوانید بسته به نوع کسب و کار خود ، از دمو ها و طرح های مختلف این قالب ها استفاده کنید . که البته این موضوع معایبی نیز دارد که در ادامه اشاره خواهد شد .

قیمت به مراتب پایین تر مزیت دیگر تمپلیت های آماده محسوب می شود . اگر پروژه شما به شکل اختصاصی طراحی و برنامه نویسی شود حداقل 10 برابر هزینه شما اضافه خواهد شد و خرید یک تمپلیت مطمئنا هزینه بسیار کمنری دارد حتی اگر هزینه نصب و راه اندازی آن را نیز پرداخت نمائید بازهم هزینه شما نسب به یک طرح اختصاصی کمتر خواهد بود . شاید این 3 مورد ، مهم ترین مزیت قالب های آماده باشند که میتوان در قدم اول آنها را در نظر گرفت .

معایب قالب های آماده

یکی از مهم ترین معایب قالب های آماده خرید آنها توسط کاربران بسیار زیاد است . تصور کنید شما قصد خرید قالبی با نام X را دارید که قبلا توسط 300 کاربر دیگر خریداری شده است . ممکن است که این قالب دمو ها و طرح های مختلف داشته باشد اما مطمئنا 300 وب سایت وجود دارند که کم و بیش شبیه به هم هستند . اگر دمو های تمپلیت تعدد زیادی نداشته باشند ، مطمئنا این شباهت ها شدت خواهد گرفت .

پس نتیحه این است که طرح شما اختصاصی نبوده و توسط مجموعه های دیگری نیز در حال استفاده است . البته اگر اختصاصی بود طرح شما مهم نیست و سرمایه گذاری خاصی روی طرح خودتان ندارید میتوانید از همین تمپلیت استفاده کنید اما در صورتی که هدف شما برند سازی باشد مطمئنا تمپلیت آماده توصیه نمی شود .

معایب دیگر قالب های آماده ، کدنویسی سنگین و عمومی بودن بیش از حد می باشد که در بالا نیز اشاره شد . به این دلیل که این قالب ها یابد نیاز های طیف زیادی از کاربران را پوشش دهند ، پس باید به نوعی برنامه نویسی شوند که بتوانند نیاز های زیادی را پوشش دهند .مطمئنا ایجاد این خاصیت بر روی وب سایت نیاز به برنامه نویسی های زیادی هم دارد که نتیجه آن سنگینی قالب خواهد بود .

افزونه های متعددی هم که بر روی این قالب ها نصب می شوند نیز مسبب سنگین شدن تمپلیت نهایی هستند . اگر شما نهایتا طرح خود را مشاهده کنید شاید متوجه شوید که بسیاری از امکانات و افزونه های قالب را نیاز ندارید .

ایجاد تغییرات در قالب های آماده نیز معمولا دشوار است . در حال حاضر اکثر تمپلیت های آماده ، بخش های زیادی از سورس پروژه را به شکل کد شده ارائه می کنند و امکان تغییر در برخی بخش های سامانه وجود نخواهد داشت . حتی اگر پروژه به صورت کد شده نیز نباشد ، اگر شما قصد ایجاد تغییرات در وب سایت را داشته باشید ، باید با یک برنامه نویس خبره همکاری نمائید و از آنجایی که تغییر در هر سیستم سخت تر است ، هزینه بیسار زیادی را برا شما به همراه خواهد داشت چرا که پروژه شما باید توسط برنامه نویسی دقیقا بررسی شده و نهایتا تصمیم بر تغییرات با لحاظ کردن دقت در حفظ تمامیت پروژه اجرا شود .

اما در تمپلیت های اختصاصی به این دلیل که این پروژه صرفا برای کسب و کار شما و توسط یک تیم مشخص برنامه نویسی شده است ، ایجاد تغییرات در آن با هزینه بسیار کمتر و چندین برابر سریع تر خواهد بود . به همین خاطر در این مرحله باید دید که هدف شما از داشتن وب سایت چیست . اما نکته واضح اینجاست که تغییرات در تمپلیت های آماده بسیار هزینه زیادی دارد .

این موارد مهم ترین معایب در تمپلیت های آماده هستند که البته باز هم معایت یا مزایا باید با توجه به پروژه نهایی تصمیم گرفته شود .

سئو و بهینه سازی سایت با قالب آماده

یکی از موارد مهم نیز که در بحث قالب های آماده و اختصاصی مطرح می شود موضوع بهینه سازی سایت و رسیدن به صفحه اول موتور های جستجو و گوگل می باشد .

تمپلیت هایی که به شکل اختصاصی طراحی می شوند مطمئنا در موضوع سئو مشکلی ندارند چرا که تمامیت کدنویسی پروژه مشخص بوده و از لحاظ حجم کدنویسی مشکلی نداریم . اساسا به دلیل ماهیت سایت های اختصاصی ، دست طراح ، برنامه نویس و سئوکار جهت ایجاد تغییرات و توسعه سیستم بسیار باز است .

اما در نمونه قالب های آماده ، بسته به نوع آن ممکن است بخش های زیادی از قسمت فنی در داخل قالب بهینه شده باشد که البته امکان نبود این قسمت ها نیز وجود دارد .

اما در هر صورت موضوع بهینه سازی در قدم اول به قسمت های فنی قالب و نهایتا به سرعت لودشدن آن مربوط است که اگر هر دو این فاکتور ها در ماهیت قالب ایجاد شده و کار شود میتوان بر روی بهینه سازی نیز حساب باز کرد .با این وجود بیش از 50 درصد قالب های آماده ، سئو چندان مناسبی از لحاظ حجم قالب و سرعت ندارند و شخصی که بهینه سازی وب سایت شما را بر عهده خواهد گرفت مطمئنا به دلیل ایجاد زحمت زیاد تر ، هزینه بسیار بیشتری هم از شما تقاضا خواهد نمود . پس در نظر گرفت این موضوع نیز خالی از لطف نیست .

نتیجه گیری

در حالت کلی اگر هدف شما از داشتن یک وب سایت ، سرمایه گذاری و برند سازی می باشد ، مطمئنا استفاده از تمپلیت های آماده از جهت اختصاصی نبودن طرح و همچنین کد نویسی و مهم تر از همه ایجاد هزینه های مازاد در آینده مقرون به صرفه نخواهد بود .

اما در صورتی که هدف از داشتن یک وب سایت صرفا معرفی بوده و کسب درآمد و بهینه سازی به آن صورت مد نظر نیست ، پس میتوان با هزینه کمتری ، یک وب سایت را با تمپلیت های آماده اجرا نمود .

ادمین

انتقال دانش زمانی ارزشمند است که در حوزه ارائه شده به شکل کامل و بی نقص باشد . در دوره های آموزشی و مقالاتی که برای شما عزیزان به اشتراک میگذارم ، تمامی تلاش خود را میکنم تا همه نیاز های شما را پوشش دهم .

آموزش های فرانت

اولین بخش از طراحی یک وب سایت را قسمت فرانت آن تشکیل می دهد . بنابراین برای حرکت در مسیری درست باید ابتدا در این بخش مهارت های لازم را بدست آورد .

شاید این مطالب نیز برای شما جالب باشد

در این مقاله یک روش کلی برای یادگیری مهارت های Css را بررسی می کنیم که می توانید با عمل کردن به آن ، هم مهارت و هم تخصص خود را تضمین کنید

4

برای فعالیت در دنیای طراحی سایت به چند زبان طراحی یا برنامه نویسی باید مسلط شد تا بتوان به شکل عملی فعالیت داشته و کسب درآمد کرد ! در این مقاله ساده و صادقانه مسیر های اصلی را خدمتتان معرفی کردیم .

0
دیدگاه ها و نظرات
توجه کامنت های انگلیسی تایید نخواهند شد در صورت داشتن مشکل ، قبل از ارسال دیدگاه نظرات سایر دوستان را نیز مطالعه فرمائید برای مشاهده پاسخ دیدگاه ها بر روی علامت " " کلیک کنید
اشتراک دیدگاه
captcha
تکمیل تمامی فیلد ها الزامی است
دیدگاه های شما
رزم آرا ۱۰ / ۱۴۰۰

بابا هزارتا صفحه توش ساخته بودند منم خودم نفهمیدم که چجوری سایتو مثل اون عکس که گذاشته بودن دربیارم به یک نفر هم دادم اونم نتونست شما راست میگی باید هرکاری اصولی باشه وگرنه خب همه یه قالب میخرن میشه یه سایت اونوقت همه خل نیستن که برن اینهمه هزینه برنامه نویس بدن بنظرم خیلی ها با این مدل حتی نا امید میشن البته نظر من بود

ادمین ۱۰ / ۱۴۰۰

بسته به نوع قالب امکانات هم متفاوت هستند اما لازم است تا دانش مناسب در زمینه نصب و راه اندازی قالب ها و اجرای دمو های مختلف داشته باشید