چگونه میتوان یک Css کار ماهر شد ؟
مقالات طراحی سایتدر این مقاله یک روش کلی برای یادگیری مهارت های Css را بررسی می کنیم که می توانید با عمل کردن به آن ، هم مهارت و هم تخصص خود را تضمین کنید

این مقاله برای دوستانی که در زمینه فرانت و طراحی قالب فعالیت می کنند یک محتوای بسیار جذاب خواهد بود چرا که در آن به برخی نکات اشاره شده است که این نکات در هیچ منبع و کتابی وجود ندارد و صرفا با تجربه هر طراح در طول سالیان زیاد بدست می آید .
هر کس که علاقمند به فعالیت در زمینه طراحی قالب باشد نیازمند یک ابزار بسیار مهم است که این ابزار Css نام دارد . زبان طراحی Css اصلی ترین ابزار دست طراح قالب می باشد . تمامی زیر شاخه های قسمت طراحی در بخش های خیلی زیادی به همین زبان مربوط هستند .
Css یک زبان برنامه نویسی نیست و یک زبان برای طراحی المان های نشانه گذاری شده در سایت می باشد . یادگیری این زبان در حالت کلی ساده می باشد چرا که صرفا دستورات تعریف شده با خروجی های مشخص را باید یاد گرفت . اما موضوع مهم در اینجا این است که چگونه باید در این زمینه خبره شد ؟
مثال گچ کار و ابزار
تصور کنید که یک شخص علاقمند به حرفه گچ کاری می باشد . این شخص می تواند نزد یک استاد گچ کار در مدت زمان مثلا یکسال ، آموزش های لازم ، نحوه آماده کردن گچ ، نازک کاری و … را آموزش دیده و تا حدودی با زوایای این حرفه آشنا شود که مردم عادی با آن آشنا نیستند .
اما اکنون آیا این شخص می تواند نماهای گچی بسیار جذاب و یا ابزار های مختلف برای هر محل از ساختمان را اجرا کند ؟ مطمئنا بدون تمرین ، بدون تجربه و بدون گسترش دانش و ابزار های کار ، این مهم غیر ممکن است . پس این شخص صرفا با یادگیری مهارت های پایه هرگز بدون تمرین و تجربه قادر نیست تا به سطح مهارت های بالایی برسد اما در هر صورت ملزم به یادگیری اصول کار می باشد .
در مورد Css نیز همین است . شما می توانید در قدم اول Css را به همراه مستندات و دستورات اصلی یاد بگیرید . اما اینکه شما از این زبان چگونه استفاده خواهید کرد و چه طرح ها و دیزاین هایی برای صفحات وب پیاده خواهید نمود تماما بستگی به تمرین و البته علاقه شما دارد . اگر به ظاهر برخی از وب سایت ها نگاه کنید ، مطمئنا نقش های بسیار زیبایی را مشاهده خواهید نمود که در حقیقت تمامی این کارها با Css و ترکیب خلاقیت و ذوق طراح پیاده می شوند .
شما می توانید این طرح ها را برای یک یا دوبار کپی کنید اما مطمئنا تا زمانی که الگوی اصلی را یاد نگرفته باشید نمی توانید خودتان طرح های بهتر و بیشتری را اجرا کنید . در مورد زبان Css نیز شما نیازمند تجربه و تمرین هستید . اما اکنون به پاسخ سوال اصلی باید پرداخت . چگونه می توانیم در زمینه Css بسیار ماهر شویم !!
مشاهده کننده خوبی باشید
یکی از نکاتی که در بحث طراحی وجود دارد مشاهده است . مطئنا تا زمانی که چشم شما به طرح ها و الگوی های جدید آشنا نشود ، ذهن شما هم خلاقیت چندانی نخواهد داشت . پس به عنوان یک طراح ، چه در سطح مبتدی و چه در سطح پیشرفته ، همیشه مشاهده گر خوب بودن ، برای ما یک الزام است .
اما نکته مهمی که در این بین وجود دارد کپی نکردن است . ما صرفا طرح ها را مشاهده می کنیم تا با الگو های مختلف آشنا شده و الهام گیری کنیم . کپی کردن از طرح یک طراح دیگر مطمئنا کاری غیر ماهرانه و مبتدی است . اما الهام گیری از طراحی ها و ترکیب آنها با دانش و خلاقیت های ذهنی ما ، مطمئنا نتیجه بهتری خواهد داشت .
برای کسانی که زبان Css را اخیرا شروع به یادگیری نمودند توصیه می کنیم تا بجای خلاقیت های ذهنی که معمولا هم نتیجه جذابی ندارد ، چندین روز را صرفا به مشاهده طرح ها و قالب های طراحان دیگر و درک ساختار ها و طرح ها بپردازند . زمانی که شما به تنهایی قصد دارید تا با دانشی که به دست آوردید ، یک قالب پیاده سازی کنید ، بدون شک ساعت ها به صفحه نمایشگر خیره خواهید شد چرا که هنوز هیچ طرح و ذهنیتی در شما وجود ندارد .
هر انسانی برای اینکه روش کار و یا برخورد با ابزاری را یاد بگیرد حتما باید مشاهده کند . به کمک مشاهده است که میتوان نحوه کار را درک نمود و سپس با خلاقیت ، نمونه های جدید تر ایجاد کرد چرا که ذهن هر انسان با دیگری متفاوت است . در دنیای طراحی وب نیز مطمئنا تمامی طراحی ها کار یک نفر نیست و خلاقیت ها در کنار هم طرح های نو را ایجاد می کنند .
یک نکته مهم را نیز در ذهن داشته باشید . ممکن است هنگام مشاهده طرح های مختلف ، اینگونه تصور کنید که مهارت طراح این قالب بسیار زیاد است و شما هرگز نمیتوانید به این سطح از مهارت برسید . در حالی که از یک نکته مهم غافل هستید و آن هم این است که قالب های بسیار بزرگتر هرگز توسط 1 نفر پیاده سازی نشدند و چندین و چند طراح در کنار هم به پیاده سازی آن قالب پرداختند . پس هرگز نا امید نشده و به مسیر خود ادامه دهید .
تمرین و تکرار بخش اصلی یادگیری شماست
هیچ طراحی بدون تمرین به جایی نرسیده و نخواهد رسید . شما هر اندازه که استاندارد کار کنید ، بازهم در پروژه های مختلف درگیر مسائلی خواهید شد که حل کردن آنها تماما بستگی به خود شما دارد و نتیجه این کار ، کسب تجربه است .
تجربه کار شما را در آینده راحت خواهد نمود و مطمئن باشید که حل یک مشکل ، مسیر را برای شما هموار می کند به این دلیل که مطمئنا این مشکل تنها یکبار پیش نخواهد آمد به این دلیل که همواره خود شما در حال کد زدن هستید و این ذهن شماست که طرح را پیاده سازی می کند ، پس در نتیجه خطا هایی که حاصل می شوند حاصل ذهن شما و کدنویسی شما هستند . از این جهت تجریه شما هموار کننده مسیر شما در آینده است .
اگر شما در زمینه Css یخوبی تمرین و تکرار داشته باشید در ادامه راه مسیر شما هموار است از این جهت که فریمورک ها و پیش پردازنده هایی که در ادامه مسیر آموزش خواهید دید ، همگی بر پایه زبان Css هستند . برای مثال فریمورک هایی همچون بوت استرپ ، یوآی کیت ، فاندیشن و … ازآنجایی که فریمورک Css هستند ، پس همگی بر بستر این زبان توسعه داده شدند . اگر تسلط شما در Css مناسب باشد می توانید در کمتر از چند هفته به تسلط کامل در زمینه بوت استرپ برسید .
برای مثال پیش پردازنده Sass که برای زبان Css توسعه داده شده است نیز برای شما بسیار راحت خواهد بود . لذا نکته مهم اینجاست که اگر برای یادگیری Css زمان مناسب قرار داده نشود ، پایه های آموزش شما لق هستند و در ادامه مجبور خواهید بود تا چندین بار به عقب بازگردید . لذا برای یادگیری آموزش های ادامه مسیر همچون آموزش بوت استرپ عجله نداشته باشید چرا که اصول کار ، یادگیری کامل Css می باشد .
بهترین راه برای تمرین Css چیست ؟
بهترین راه برای تمرین Css انتخاب یک پروژه از سطح نت و کار روی آن است ( بشرطی که فقط برای تمرین خود ما بوده و در جایی منتشر نشود ) . برای مثال می توانید وب سایت سئو مایند را به عنوان نمونه انتخاب کرده و سعی کنید تا کم کم ، تمامی قسمت های قالب را با دانش خودتان پیاده کنید .
نکته مهم اینجاست که شما نباید در حین طراحی به هیچ عنوان سراغ سورس صفحه سئو مایند رفته و برای بخش هایی که توانایی ساخت آنها را ندارید تقلب کنید . هر یک از بخش های قالب که توانایی طراحی آن را نداشتید ، در یک چک لیست یادداشت کنید تا وقتی که قالب به اتمام برسد .
پس از اتمام قالب شما یک چک لیست کامل دارید که نقاط ضعف شما در داخل آن نوشته شد است . بعد از این مرحله ، باید سعی کنید تا در قالب مینی پروژه های مختلف ، این اشکال ها را تمرین و رفع کنید . نهایتا اگر خودتان قادر به رفع اشکال نشدید می توانید از سورس قالب هدف کمک بگیرید چرا که کدهای قسمت طراحی تماما قابل مشاهده هستند .
به همین ترتیب ، پس از اتمام طراحی قالب اول و رفع اشکالات طراحی ، به سراغ پروژه دوم بروید که کمی سخت تر از پروژه اول باشد و طراحی های آن نیاز به کمی زمان و چالش بیشتری داشته باشد . اگر با همین روش بتوانید تا 5 پروژه مختلف را تمرین کنید ، می توانید به تسلط بسیار خوبی در زمینه Css دست پیدا کنید . چرا که این مسیر پر از تجربه و رفع اشکال خواهد بود . تمرین و تکرار مستمر را هرگز فراموش نکنید به این دلیل که دستورات برنامه نویسی و طراحی ، تنها با تمرین در ذهن می مانند . در کنار تمرین ، خود را به چالش بکشید تا مهارت های شما که حاصل چالش و تجربه هستند ، وجه تمایز شما و دیگران در بازار کار و کسب درآمد باشد .

انتقال دانش زمانی ارزشمند است که در حوزه ارائه شده به شکل کامل و بی نقص باشد . در دوره های آموزشی و مقالاتی که برای شما عزیزان به اشتراک میگذارم ، تمامی تلاش خود را میکنم تا همه نیاز های شما را پوشش دهم .
آموزش های فرانت
اولین بخش از طراحی یک وب سایت را قسمت فرانت آن تشکیل می دهد . بنابراین برای حرکت در مسیری درست باید ابتدا در این بخش مهارت های لازم را بدست آورد .
با رعایت 4 فاکتور اصلی در یادگیری مهارت های طراحی سایت ، می توانید در کوتاه ترین زمان ، توانایی رسیدن به بازارکار و درآمد را داشته باشید . در این مقاله این 4 مورد را معرفی و بررسی خواهیم کرد .
در این مقاله کسب درآمد از طراحی و فروش قالب را به همراه گزینه های مورد نیاز جهت قابلیت فروش تمپلیت ها بررسی خواهیم نمود ، چه نکاتی برای فروش قالب در کد نویسی مهم هستند ؟
با سلام اگر خودتون قصد دارید تا طراحی کنید ، بله حتما