بخش Vip سئو مایند

بهترین فرصت برای یادگیری در قسمت Vip سئو مایند هم اکنون برای دانشجوبان عزیز فراهم شده است

جزئیات بیشتر
ورود به بازار کار با سئو مایند
دوره متخصص css ، تضمین تخصص شما در مهارت های فرانت‌اند ، مشاهده دوره

در دنیای طراحی سایت چند زبان باید یاد گرفت ؟

مقالات طراحی سایت

برای فعالیت در دنیای طراحی سایت به چند زبان طراحی یا برنامه نویسی باید مسلط شد تا بتوان به شکل عملی فعالیت داشته و کسب درآمد کرد ! در این مقاله ساده و صادقانه مسیر های اصلی را خدمتتان معرفی کردیم .

0
در دنیای طراحی سایت چند زبان باید یاد گرفت ؟

یکی از سوالات مهم که در این مقاله قصد داریم تا به آن پاسخ دهیم این است که در دنیای طراحی سایت چند زبان برنامه نویسی یا طراحی را باید یاد گرفت ؟ دنیای وب و طراحی سایت بسیار جذاب و لذت بخش است چرا که تقریبا بیش از همه زمینه ها کاربر با خروجی ها عملی سروکار دارد . به همین خاطر علاقمندان جهت ورود به بخش طراحی و برنامه نویسی وب هرروز در حال افزایش هستند .

در این بین موضوعی نیز مطرح است که تا چه اندازه باید در این زمینه وقت گذاشت تا بتوان به درآمد رسید . موضوعات درآمد ، مسیر حرکت و همچنین آموزش های مناسب سه فاکتور اصلی برای تبدیل شما به یک شخص طراح و برنامه نویس هستند .

قبل از هرچیزی برای تبدیل شدن به یک طراح یا برنامه نویس سایت ، لازم است تا مسیر درست را بشاسید ! متاسفانه دلیل بیش از 90% دلسردی ها و ادامه ندادن دانشجویان علاقمند به حوزه طراحی وب ، عدم آشنایی آنها با مسیری است که باید در آن حرکت کنند . منظور از مسیر به زبان ساده این است که دانشجو اطلاع داشته باشد که چند زبان را برای هرقسمت باید یاد گرفت و ترتیب یادگیری آنها به چه صورت است ! اگر بتوان مسیر درست را به کاربر نشان داد ، این داشجو حتی اگر با دوره های نامناسب نیز روبرو شود ، به این دلیل که از پله های مسیر خود آگاهی دارد ، میتواند به سراغ دوره های بهتری رفته و یادگیری را ادامه دهد ، اما در صورتی که مسیر برای او روشن نباشد ، اگر در بهترین دوره های آموزشی نیز شرکت کند ، به دلیل عدم رعایت پیشنیاز ها و هم نیاز ها ، نتیجه مناسبی حاصل نخواهد شد .

در حالت کلی اگر قصد دارید تا در دنیای وب مشغول به کار شده و درآمد داشته باشید میتوانید در 2 زمینه فعالیت کنید . زمینه فرانت اند ( طراحی ) ، زمینه بک اند ( برنامه نویسی ) ! البته میتوانید در هردو این زمینه ها نیز فعالیت داشته باشید اما در حالت کلی ، دنیای وب به 2 قسمت تقسیم می شود . به شخصی که در زمینه فرانت فعالیت دارد ، فرانت اند کار ، و به شخص برنامه نویس ، بک اند کار گفته می شود . بنابراین عبارت طراحی سایت تنها به یک نفر ختم نمی شود و باید بین طراح و برنامه نویس تفکیک قایل شد .

پس با دو مسیر روبرو هستیم که هر یک از این مسیر ها ، با یادگیری زبان ها و ابزار های مربوط به آن به انتها خواهد رسید . اول از هرچیزی بخش فرانت یا طراحی را بررسی کنیم !

زبان هایی که در بخش فرانت باید یاد گرفت !

قبل از هرچیزی به این موضوع آگاهی داشته باشید که درقسمت فرانت ، بخش های برنامه نویسی بسیار کم هستند و تمامی زبان ها و ابزارهایی که در این قسمت یاد خواهید گرفت ، همگی در زمینه دیزاین و ساخت شکل و شمایل سایت هستند . هم در بخش فرانت اند و هم در بخش بک اند ، برخی زبان ها و ابزار ها الزامی و برخی اختیاری هستند . از این لحظه برای زبان های بخش فرانت عبارت : زبان طراحی ، و برای زبان های بخش برنامه نویسی عنوان : زبان برنامه نویسی را به کار خواهیم برد .

در هردوبخش فرانت اند و بک اند علاوه بر زبان های طراحی و برنامه نویسی ، لازم است تا برخی ابزار ها نیز یاد گرفت که این ابزارها بر پایه همان زبان که قصد به کارگیری ابزارش را داریم طراحی و توسعه داده شده است . در قسمت فرانت اند میتوان مسیری به این شکل را ترسیم کرد :

  • گام اول یادگیری زبان نشانه گذاری html که پایه و اساس هر وب سایتی است و تمامی سایت ها ملزم به استفاده از آن هستند
  • گام دوم یادگیری زبان طراحی css که جهت انجام چیدمان سایت ، رنگ بندی ، تنظیم فواصل ، اندازه ها و … به کار می رود
  • گام سوم یادگیری یک فریمورک ( ابزاری که کدنویسی را ساده تر می کند ) برای زبان css ، بوت استرپ می تواند یکی از این موارد باشد
  • گام چهارم یادگیری کتابخانه جی کوئری ( یک کتابخانه مشتق شده از زبان برنامه نویسی جاوا اسکریپت ) که برای ایجاد افکت های خاص یا ایجاد اسلایدر و .. به کار می رود
  • گام پنجم ، ساخت پروژه های پیشرفته تر به کمک دانش بدست آمده ، چرا که تنها تمرین و تکرار از شما یک طراح واقعی خواهد ساخت

تمامی این گام ها برای تبدیل شدن به یک طراح ماهر الزامی است . در این بین مواردی نیز وجود دارد که یادگیری آنها اختیاری است و برای توسعه مهارت های خودتان میتوانید اقدام به یادگیری آنها کنید که پس از موارد اجباری قرار دارند .

برای مثال پیش پردازنده Sass را میتوان بعد از یادگیری css فرا گرفت که سرعت و انعطاف کدنویسی شما در سی اس اس را بسیار افزایش خواهد داد . یا برای مثال یادگیری زبان برنامه نویسی جاوا اسکریپت به قدرت شما در فرانت اند و همچنین بک اند ( درآینده ) بسیار اضافه خواهد کرد . پس برای بخش فرانت شما ملزم به یادگیری 4 زبان و ابزار هستید که تمامی آنها اجباری هستند .

زبان هایی که باید در بخش بک اند یاد گرفت

بخش بک اند ، هم جنبه ساده دارد و هم جنبه دشوار ! جنبه سادگی از این جهت است که شما برخلاف بخش بک اند که ملزم به یادگیری چندین زبان و المان مختلف جهت ساختن یک طرح کلی و به عبارتی قالب سایت هستید ، در بخش بک اند میتوانید تنها با یادگیری یک زبان برنامه نویسی ، کار خود را شروع کنید . همچین به این دلیل که قالب و ظاهر وب سایت ها با یکدیگر تفاوت دارد ، لازم است تا هربار بخش عظیمی از سایت را از همان ابتدا کدنویسی کرد ، اما در بخش بک اند ، عموما کدهای برنامه نویسی یکسان هستند و بیش از 70% پروژه ها ساختاری استاندارد دارند و نیازی به بازنویسی تمامی کدها نیست .

در بخش بک اند بسته به توانایی یادگیری و همچنین علاقه خودتان ، میتوانید یکی از زبان های برنامه نویسی را انتخاب و توسط آن ، قالب هایی که توسط طراح با زبان های بخش فرانت اند طراحی شده است را ( یا قالب طراحی شده توسط خودتان ) داینامیک کنید . داینامیک به این معنی که وقتی فرانت اند کار قالب را طراحی کرد و برای مثال بخشی تحت عنوان فرم استخدام یا صفحه ورود به حساب کاربری وجود داشت ، این قسمت ها بدون برنامه نویسی ، ارزشی ندارند و تنها نما و ظاهر هستند . زبان برنامه نویسی ، تمامی این صفحات را داینامیک و جان دار نموده و یک وب سایت واقعی تولید خواهد کرد .

پس هر دو بخش بک اند و فرانت اند همانطور که گفته شد برای داشتن یک وب سایت واقعی لازم هستند . در بخش بک اند اگر قرار باشد تا یک مسیر را ترسیم کنیم میتوان اینگونه گفت که :

  • تسلط به زبان نشانه گذاری html
  • یادگیری مباحث هاست ، سرور ، کنترل پنل های هاست و مباحث کلی اینترنت
  • یادگیری یک زبان برنامه نویسی بک اند که میتواند زبان برنامه نویسی php یا پایتون و یا Asp.net باشد که هریک ویژگی های خاص خود را دارد
  • یادگیری یک فریمورک برای سهولت در کدنویسی ، برای مثال اگر زبان php را یاد گرفتید فریمورک لاراول یک گزینه بسیار خوب است ، برای زبان پایتون نیز فریمورک جانگو توصیه می شود
  • یادگیری یک پایگاه داده و زبان برنامه نویسی پایگاه داده

پس در بخش بک اند ، زبان هایی که الزامی هستند یک زبان برنامه نویسی برای کدنویسی و یک زبان برای اتصال پروژه با پایگاه داده است و تعدد زبان ها در این قسمت وجود ندارد . مهم ترین گزینه در بخش بک اند ، تمرین و تکرار است که باید بر روی نمونه کدهای خاص آنقدر تمرکز کنید تا روش های حل مسئله را  بخوبی یاد گرفته و حقیقتا یک تحلیل گر و برنامه نویس باشید . میتوان گفت در بخش برنامه نویسی ، با یادگیری یک زبان و یک پایگاه داده ، میتوان صفرتاصد پروژه را بدون مشکل اجرا کرد ، که در این بین ، آشنایی با یک فریمورک سرعت شما را افزایش خواهد داد .

مابقی موارد اختیاری در بخش بک اند مربوط به یادگیری سایر زبان های برنامه نویسی بک اند است ! برای مثال اگر شما زبان php و دیتابیس را فرا گرفتید ، و توانایی حل مسئله و تحلیل سیستم را بدست آوردید ، جهت توسعه مهارت ها میتوانید اقدام به یادگیری یک زبان برنامه نویسی دیگر کنید . برای داشتن مسیری ساده تر میوانید از آموزش php شروع کنید که دوره کامل آن در داخل سایت وجود دارد . معمولا در آموزش زبان های برنامه نویسی ، به دلیل الزام ، بخش پایگاه داده نیز به همراه آن تدریس می شود و شما در یک مجموعه کامل ، بخش بک اند را در دست خواهید گرفت .

پس اگر در حالت کلی شخص علاقمند باشد تا هم بخش فرانت و هم بخش بک اند را به شکل یک توسعه دهنده همه کاره یاد گرفته و از آن کسب درآمد کند ، ملزم به طی کردن 7 پله اصلی خواهد بود . تمامی این 7 پله الزامی هستند و اگر پله های اختیاری را نیز مدنظر داشته باشید شاید در انتهای کار بیش از 12 الی 15 پله را طی کرده باشید .

برای طراحی قالب وردپرس چند پله باید طی شود ؟

در زمینه طراحی قالب وردپرس میتوان گفت برای اینکه یک قالب وردپرس متولد شود ، به 2 المان نیاز است ! قالب خام html که توسط یک طراح کدنویسی و آماده شده ، و دانش برنامه نویسی قالب وردپرس که یک برنامه نویس مسلط به زبان php را نیاز دارد .

اگر شخص علاقمند به طراحی قالب وردپرس ، به بخش فرانت اند تسلط داشته باشد میتواند قالب دلخواه خود را توسط زبان های طراحی ، پیاده نموده و یک قالب خام داشته باشد . در غیر اینصورت باید یک قالب خام html را تهیه و یا خریداری کند . پس از داشتن یک قالب خام ، باید دانش php و همچنین شناخت دستورات لازم برای برنامه نویسی قالب وردپرس نیز وجود داشته باشد که البته این دستورات سخت نیستند و شخص مسلط به php بدون هیچ مشکلی تمامی این موارد را به تنهایی یاد خواهد گرفت . پس برای ایجاد یک قالب وردپرس اگر قبلا در زمینه فرانت اند و زبان php فعالیت داشته و با سرفصل ها آشنایی داشته باشید ، یک مسیر بسیار ساده دارید . در غیر اینصورت لازم است تا به مباحث اشاره شده در قسمت بک اند تسلط پیدا کنید تا مسیر شما هموار شود .

البته برای تبدیل شدن به بک طراح قالب وردپرس ، اگر در ابتدا فرصت کافی جهت یادگیری کل زبان php را ندارید ، میتوانید از دوره هایی جامع تر و خلاصه تر که با نام آموزش php برای وردپرس کاران وجود دارد و در سایت ما نیز منتشر شده است استفاده کنید . در این دست دوره های آموزشی ، مدرس دوره با توجه به مباحث اصلی طراحی قالب وردپرس ، تمامی قسمت های زبان php که سرفصل های لازم را پوشش می دهند برای شما تدریس خواهند کرد . در دوره آموزش php برای وردپرس در سایت سئو مایند نیز یک پروسه بسیار جذاب آموزشی را در کنار ما تجربه خواهید کرد تا به راحتی وارد دنیای طراحی قالب وردپرس شوید .

برای تبدیل شدن به یک طراح قالب وردپرس مسیر شما بسیار کوتاه تر است اما هرگز یادگیری عیب نیست و شما به عنوان یک شخص فعال در این حوزه ، لازم است تا همیشه در حل یادگیری باشید چرا که دنیای طراحی سایت همانند یک اقیانوس بی انتها است و میتوان در آن با روش هایی متفاوت ، دست به کارهایی جذاب تر و زیباتر زد .

تمامی این توصیفات برای ترسیم یک مسیر ساده برای علاقمندان بود اما اگر قصد داشته باشید تا در زمینه فرانت و بک اند ، نهایت تسلط را داشته باشید میتوان این مسیر ها را نیز ترسیم کرد : برای بخش فرانت اند به ترتیب یادگیری html و بعد css ، یادگیری پیش پردازه sass ، یادگیری فریمورک بوت استرپ ، یادگیری زبان برنامه نویسی جاوا اسکریپپ ، یادگیری کتابخانه جی کوئری و مشتقات آن همچون جی کوئری یوآی ، انگولار و نهایتا گیت و گیت هاب ( کنترل ورژن ها ) . با طی کردن این مسیر به ترتیب ارائه شده ، شما یک دانشمند در زمینه فرانت اند خواهید بود .

برای مسیر بک اند نیز میتوان مسیر کامل را به این شکل ترسیم کرد : ابتدا یادگیری مباحث مربوط به بک اند همچون هاست و سرور و … ، یادگیری کامل اچ تی ام ال ، یادگیری css تا سطح متوسط ، یادگیری بوت استرپ در حد مبتدی ، یادگیری زبان برنامه نویسی php به شکل کامل و همچنین آشنایی با مقدمات شی گرایی در php ، یادگیری دیتابیس mysql و زبان sql ، یادگیری فریمورک لاراول ، نهایتا یادگیری طراحی قالب برای وردپرس . با به اتمام رساندن این مسیر کامل ، شما یک مهندس واقعی در زمینه برنامه نویسی بک اند هستید . اما همانطور که بالاتر نیز اشاره شد ، مسیر های ساده تری وجود دارند که میتوانید در مدت زمانی کوتاه تر ، از پروژه های خود خروجی عملی مشاهده کنید .

در این مقاله سعی کردیم با زبانی ساده و دوستانه ، به یکی از مهم ترین سوالات در حوزه طراحی و برنامه نویسی وب پاسخ دهیم تا یک نقشه راه روشن را در اختیار علاقمندان به این حوزه قرار داده باشیم .

ادمین

انتقال دانش زمانی ارزشمند است که در حوزه ارائه شده به شکل کامل و بی نقص باشد . در دوره های آموزشی و مقالاتی که برای شما عزیزان به اشتراک میگذارم ، تمامی تلاش خود را میکنم تا همه نیاز های شما را پوشش دهم .

آموزش های فرانت

اولین بخش از طراحی یک وب سایت را قسمت فرانت آن تشکیل می دهد . بنابراین برای حرکت در مسیری درست باید ابتدا در این بخش مهارت های لازم را بدست آورد .

شاید این مطالب نیز برای شما جالب باشد

در این مقاله یک روش کلی برای یادگیری مهارت های Css را بررسی می کنیم که می توانید با عمل کردن به آن ، هم مهارت و هم تخصص خود را تضمین کنید

4

چگونه میتوانیم از فعالیت در زمینه وردپرس درآمد مناسبی داشته باشیم ؟ بهترین راه برای داشتن درآمد از وردپرس کدام زمینه است ؟ زمینه برنامه نویسی یا وب مستری ؟ همراه ما باشید در این مقاله

6
دیدگاه ها و نظرات
توجه کامنت های انگلیسی تایید نخواهند شد در صورت داشتن مشکل ، قبل از ارسال دیدگاه نظرات سایر دوستان را نیز مطالعه فرمائید برای مشاهده پاسخ دیدگاه ها بر روی علامت " " کلیک کنید
اشتراک دیدگاه
captcha
تکمیل تمامی فیلد ها الزامی است