بهترین فرصت برای یادگیری در قسمت Vip سئو مایند هم اکنون برای دانشجوبان عزیز فراهم شده است
جزئیات بیشتربر روی خودت سرمایه گذاری کن
این دوره یکی از کامل ترین و قدرتمند ترین دوره های آموزش طراحی قالب وردپرس است که در طی آن ، به صورت گام به گام سرفصل های کامل طراحی قالب وردپرس را به صحیح ترین شکل یاد خواهید گرفت تا یکبار برای همیشه ، با طراحی قالب های وردپرس و یا فعالیت در بازار کار کسب درآمد نمائید .
شما به دوره آموزش طراحی قالب وردپرس رسیدید ، یک دوره فوق العاده جذاب با سرفصل های کامل ، و اصول آموزش گام به گام که ازشما یک طراح بسیار ماهر در زمینه قالب های وردپرسی خواهد ساخت . این دوره با رعایت تمامی پیشنیاز های بخش طراحی قالب وردپرس ، در یک چینش منظم ارائه شده است تا اگر دانشجویی قصد شرکت در این دوره را داشت ، حتی بدون داشتن دانش اولیه در زمینه وردپرس و طراحی قالب های وردپرسی ، به راحتی شروع به یادگیری سرفصل های این دوره نماید .
اگر قصد داریم تا یک دوره آموزشی کامل را در اختیار شما عزیزان قرار دهیم باید حقیقت ها را به صراحت بیان کرد . برای اینکه یک قالب وردپرسی وجود داشته باشد اساسا باید 2 قسمت را تکمیل نمود . قسمت اول طراحی یک قالب html و بخش دوم تبدیل این قالب به یک تمپلیت استاندارد وردپرس است .
دوره های پیشنیاز برای خود وردپرس در داخل این دوره در نظر گرفته شده است . اما پیشنیاز هایی که مربوط به دوره های آموزشی هستند در بالای همین قسمت برای شما مشخص شده است .
آشنایی با html , css , bootstrap سرعت شما را افزایش خواهد داد . اما اگر قصد استفاده از قالب های Html آماده را دارید ، بازهم نیاز است تا با کد های بخش طراحی کمی آشنایی داشته باشید .
بله . شما میتوانید در هر کدام از فصل های دوره که به آن نیاز نداشتید شرکت نکنید . اما جهت ارائه یک دوره با کیفیت بالا ، تمامی بخش های یک قالب کامل وردپرسی در این دوره تدریس شده است .
برخی دوستان اینگونه تصور دارند که قالب های وردپرس به روش دیگری طراحی می شوند ، در حالی که اینگونه نیست و دقیقا همان قالب هایی که با html , css و سایر زبان های بخش فرانت طراحی می شوند را میتوانید به کمک دستورات وردپرس ، به راحتی به تمپلیت های استاندارد وردپرسی تبدیل کنید .
افرادی که در دوره آموزش طراحی قالب وردپرس شرکت می کنند چند دسته هستند و از آنجایی که این دوره با در نظر گرفتن طیف نیاز های مختلف تدریس شده است از این جهت بخوبی بر روی سطح توانایی دانشجویان این دوره اشراف داشتیم .
برخی دانشجویان ممکن است قصد شرکت در این دوره را داشته باشند و به هیچ یک از مباحث دنیای وب آشنایی نداشته باشند . به این دست از عزیزان میتوان گفت که شما باید به حداقل مفاهیم بخش طراحی قالب های html آشنایی داشته باشید چرا که اگر شما به ساختار پایه قالب های html آشنایی نداشته باشید توان درک برنامه نویسی های داخل قالب و تبدیل تمپلیت html به تم وردپرسی را نخواهید داشت . برای شما بدست آوردن تسلط کامل ( نه متوسط ) در زمینه زبان html حتما شرط است .
این دست از دوستان شاید تصمیم داشته باشند تا بر روی قالب های html آماده ، کارهای داینامیک سازی و تبدیل قالب وردپرسی را انجام دهند که بازهم در اصل داستان تفاوتی وجود نخواهد داشت و شما باید به سطح درک مناسبی از کدهای موجود در قالب های html رسیده باشید . در اینصورت میتوانید بدون اینکه قالب های html طراحی کنید ، از قالب های آماده html استفاده نموده و این تمپلیت ها را به تم وردپرسی تبدیل کنید .
در حالت دوم شما ممکن است یک طراح قالب های html باشید و تصمیم گرفته باشید تا مهارت های خود را افزایش داده و کم کم وارد یادگیری بخش طراحی قالب وردپرس شوید . در اینصورت این دوره به شکل 100% برای شما نتیجه بخش است . چرا که شما به مباحث html و طراحی قالب تسلط دارید و زمانی که از قدم صفر شروع به یادگیری مباحث وردپرس خواهید نمود ، هیچ مشکلی ندارید و هنگام داینامیک سازی قالب html به تمامی کدهای پایه شناخت داشته و فقط روش کار با وردپرس و برنامه نویسی کدهای آن را یاد خواهید گرفت .
دانشجویان دیگری ممکن است در این دوره شرکت کنند که به مباحث بخش طراحی قالب html و کمی کار با خود سیستم وردپرس آشنایی داشته باشند . شاید این دوستان در زمینه زبان php نیز کمی مطالعه داشته باشند . این دسته از عزیزان در این دوره میتوانند دانش خود را تجمیع نمایند و یکبار برای همیشه تمامی مباحث مورد نیاز برای طراحی قالب وردپرس را برای کسب درآمد از مهارت هایشان بدست آورند .
اگر در سمت چپ این صفحه ، به بخش خرید دقت کرده باشید ، خواهید دید که این دوره شامل چندین فصل مختلف است و میتوان گفت باتوجه به شناخت دقیق ما در حوزه طراحی و برنامه نویسی قالب های وردپرسی ، یک دوره با سرفصل های کامل در اختیار شما قرارگرفته است . باتوجه به توضیحاتی که در بخش قبل در مورد دسته بندی دانشجویان شرکت کننده در این دوره خدمتتان ارائه کردیم اکنون شما باید ببینید که در کدام دسته از این دانشجویان قرار می گیرید و سطح توانایی ، شما را ملزم به شرکت در کدام فصل و یا از کدام فصل می کند !! احتمالا شما نیازی به شرکت در بخش دوره استارت وردپرس نداشته باشید و تنها هدف شما ورود به دنیای آموزش کدهای قالب نویسی وردپرس باشد .
اگر قصد داریم تا یک قالب وردپرسی با دیزاین دلخواه داشه باشیم خب مسلما باید خودمان دست به کار شده و طبق دیزاینی که مدنظر داریم ، قالب را طراحی کنیم . در فصل اول این دوره به کمک آخرین نسخه های زبان های طراحی در قسمت فرانت اند ، یک قالب بسیار شکیل و زیبا که با محوریت یک تمپلت شرکتی ، به همراه بخش های نمونه کار و معرفی محصول است را طراحی کردهایم . این قالب نزدیک به 30 صفحه استاتیک دارد که تمامی این صفحات را بدون کوچکترین تغییری در ظاهر آنها ، از صفحات استاتیک ، به صفحات داینامیک و قابل شناسایی برای قالب وردپرس تغییر خواهیم داد .
این فصل از دوره نیز همانند هرفصل دیگر ، به شکل مجزا قابل خرید است . در این فصل شما با زبان های html و css و فریمورک محبوب بوت استرپ در آخرین نسخه و همچنین کتابخانه jQuery کارخواهید کرد و لازم است تا آشنایی نسبی با هرکدام از این زبان ها جهت سهولت درک آموزش های دوره داشته باشید . این فصل در کل بسیار جذاب است چرا که در هرقسمت بخش های جدیدی از قالب را تکمیل خواهیم کرد تا نهایتا مطمئن باشیم که تمامی صفحات را برای تبدیل این تمپلیت به یک قالب وردپرسی طراحی کردهایم .
نکات آموزشی بسیاری در فصل اول دوره خدمت شما آموزش داده شده است که میتوان به نوعی اینگونه نیز گفت که اگر قصد دارید تا قالب های html را طراحی و آنها را در وب سایت های فروش قالب جهت فروش قرار دهید ، تقریبا 90% نکات مربوط به این پروسه را در فصل اول خدمت شما آموزش دادهایم تا بتوانید با درنظر گرفتن جامعه بزرگی از مخاطبان نهایی ، قالب خود را بدون مشکل طراحی کنید . دیزاین منوها ، منوهای موبایلی ، طراحی اسلایدرها ، ساخت صفحات جزئیات محصول ، نمونه کار و … همگی با بروز ترین متدهای طراحی در این فصل از دوره خدمت شما آموزش داده شده است .
اگر تصمیم داریم تا برای سیستم مدیریت محتوای وردپرس قالب طراحی کنیم و اصطلاحا قالب وردپرس برنامه نویسی کنیم ، باید قبل از هرچیزی خود این سیستم را شناخته و با بخش های مختلف آن کار کنیم چرا که وقتی قصد داریم مثلا منوهای یک قالب استاتیک را ، داینامیک نموده و به بخش مدیریت وردپرس آن را متصل کنیم ، لازم است تا تک تک بخش های مرتبط را بشناسیم .
در این فصل که داخل سایت نیز به شکل رایگان در دسترس است ، شما از گام اول ، نحوه نصب و راه اندازی این سیستم مدیریت محتوا بروی کامپیوتر و حتی بروی هاست یاد گرفته و سپس وارد قسمت مدیریت شده و گام به گام تمامی منوهای وردپرس را شناخته و با آنها کارخواهید کرد .
از آنجایی که هنگام ضبط این دوره ، درنظر داشتیم تا یک دوره پیوسته را خدمت شما تدریس کنیم ، لذا تمامی آموزش ها را با درنظر گرفتن مواردی که ممکن است در آینده پیش آید تدریس کردهایم و از از این جهت دوره بسیار پربارتر ضبط شده است .
سیستم مدیریت محتوای وردپرس ، در حالت اولیه دارای بخش های زیادی نیست ، اما در این دوره خود شما قادر خواهید بود تا بخش هایی همچون نمونه کار ، محصول ، فرم تماس و … را به منوهای وردپرس اضافه کنید و در حقیقت در توسعه هسته این سیستم مدیریت محتوا برای تمپلیت مدنظر خودتان ، تاثیر مستقیم خواهید داشت . به نوعی میتوان گفت شما در این دوره علاوه بر یادگیری آموزش طراحی قالب وردپرس ، به مباحثی نیز از بخش پلاگین نویسی و افزونه نویسی وردپرس اشراف خواهید داشت تا اگر در آینده قصد ورود به این قسمت را داشتید ، با ذهنیت باز این کار را انجام دهید . این فصل شامل آموزش های کدنویسی نیست و صرفا هدف ، یادگیری قسمت پیشخوان و نکات کلی در استفاده از سیستم وردپرس در بخش هایی همچون نصب و مدیریت قالب های وردپرس ، مدیریت افزونه ها ، پیکربندی بخش تنظیمات ، مدیریت درست دسته بندی ها ، برچسب ها و مواردی از این دست است .
یکی از فصل های این دوره که بسیار مهم ، بسیار جذاب و شرکت در آن ضروری است ، دوره آموزش php برای وردپرس است . اما در همین ابتدا یک سوال وجود دارد که چرا php برای وردپرس ؟ مگر پی اچ پی برای چیز دیگری نیز وجود دارد ؟ در پاسخ باید گفت خیر ! درحقیقت شما برای استارت یادگیری آموزش طراحی قالب وردپرس ، نیازی به یادگیری تمامی بخش های زبان php ندارید و میتوانید با یادگیری اصلی ترین بخش های این زبان ، به راحتی برنامه نویسی قالب های وردپرس را آغاز کنید .
از آنجایی که هسته سیستم مدیریت محتوای وردپرس تماما برپایه زبان php است ، پس برای اینکه بتوانیم متناسب با این سیستم قالب یا افزونه طراحی کنیم ، باید با این زبان آشنایی داشته باشیم . اما با توجه به تجربه طراحی قالب های وردپرس ، اصلی ترین بخش هایی که شما تنها با اشراف کامل به آنها میتوانید یادگیری را آغاز کنید با نام دوره php برای وردپرس کاران را در فصل سوم خدمت شما آماده ارائه کردهایم .
این فصل یک دوره بسیار کوتاه است ، مباحث مهم زبان php همچون توابع ، حلقه ها ، شرط ها ، آرایه ها ، توابع کاربردی و سایر مباحثی که در سرفصل های دوره تدریس شده است ، شما را به سرعت آماده ورود به ادامه دوره آموزش طراحی قالب وردپرس در فصل چهارم و برنامه نویسی قالب خواهد نمود . توجه داشته باشید که برای شروع برنامه نویسی قالب وردپرس نیازی به یادگیری تمام این زبان نیست و با شرکت در همین دوره ، شما میتوانید تمامی کدهایی که در فصل بعدی مدرس دوره خدمت شما ارائه خواهد کرد را به راحتی درک کنید .
شرکت در این دوره به شما کمک خواهد کرد تا اگر در آینده قصد داشتید در دوره های آموزش جامع php شرکت کنید ، حداقل 50% عملکرد بهتر از کسانی داشته باشید که برای بار اول قصد دارند تا در دوره های آموزش php شرکت کنند . پس اگر قصد دارید تا در مسیر آموزش طراحی قالب وردپرس به درستی حرکت کنید ، شرکت در این دوره یکی از الزامات است .
نهایتا به مهم ترین و اصلی ترین فصل در دوره آموزش طراحی قالب وردپرس خواهیم رسید که شروع کدنویسی و بهره برداری از 3 فصل قبلی و آموخته ها و ساخته ها است . تا این بخش ما یک قالب اچ تی ام ال بسیار شیک و زیبا ساختیم ، پس از آماده کردن قالب ، با خود سیستم مدیریت محتوای وردپرس آشنا شدیم و با بخش های مختلف آن کار کردیم ، و سپس زبان برنامه نویسی برای این سیستم یعنی زبان php را آموختیم . اکنون زمان آن رسیده که آموخته های قبل را با آموزش های جدید در این فصل ترکیب کنیم و قالبی که ساختیم را به یک تم داینامیک و قابل کنترل توسط سیستم وردپرس تبدیل کنیم .
لذتی که در این فصل از دوره تجریه خواهید کرد بسیار فوق العاده است . شما عملا به چشم خود خواهید دید که چگونه میتوانید منوهایی که با دستان خودتان طراحی کردید ، اسلایدری که ساختهاید ، بخش محصولات ، گالری ها و همه المان هایی که با سلیقه خودتان کدنویسی شده است را اکنون به یک سیستم قدرتمند به نام وردپرس متصل کنید و این بخش ها به شکلی داینامیک قابل کنترل هستند و شما دست از تغییر محتوای سایت از داخل کدها برداشته و اکنون سایت خود را توسط یک سیستم قدرتمند مدیریت خواهید کرد .
در این فصل آموزش کدهای وردپرس به شکلی بسیار کامل جهت طراحی انواع وب سایت های وردپرسی ( بغیر از بخش خرید آنلاین ) خدمت شما توضیح داده خواهد شد . همانطور که گفته شد قالبی که طراحی شده است یک قالب با بخش هایی همچون مقالات ، نمونه کارها و معرفی محصولات و … است . پس شما عملا مثال های بسیار زیادی را در این دوره یادخواهید گرفت تا در هر سیستم بتوانید نمونه های مشابه را به راحتی طراحی کنید .
سرفصل هایی همچون امکان قابل ترجمه کردن قالب های وردپرسی ، ترجمه سایر قالب ها و بومی سازی تمپلیت ها ، کدنویسی بهینه در قالب های وردپرسی ، بخش بندی و کپسوله سازی فایل ها ، نمودارهای سلسله مراتبی در قالب های وردپرس و ساخت تمامی فایل هایی که میتوانید در یک تمپلیت داشته باشید ، تنها یک بخش از سرفصل های این دوره در بخش چهارم است . برای مشاهده تمامی بخش های دوره در فصل چهارم میتوانید بخش جلسات را مشاهده کنید .
فصل پنجم در دوره آموزش طراحی قالب وردپرس ، مربوط به برنامه نویس قسمت هایی پیشرفته تر و به نوعی بخش های شخصی سازی شده است . برای مثال قسمت مربوط به نظرات یا همان دیدگاه ها در وردپرس توسط یک تابع بسیار کوچک به شکلی اتوماتیک در داخل قالب های شما ساخته می شود اما دیزاین این قسمت ممکن است زیاد دلچسب نباشد . البته که میتوان با بررسی اسامی کلاس های css در این بخش ، در داخل فایل style ، طراحی های این قسمت را تغییر داد . اما در این حالت حداقل 200 الی 300 خط کد استایل باید نوشته شود .
در بخش آموزش پیشرفته طراحی قالب های وردپرسی ، بخش هایی مثل قسمت کامنت ها ، به شکل تخصصی بررسی خواهند شد و برای مثال شما در بخش دیدگاه ها ، تمامی قسمت هایی که در آن بخش نمایش داده می شوند را به راحتی طبق طراحی قالب خودتان تنظیم خواهید کرد و به عبارتی هر طرحی که برای بخش دیدگاه ها درنظر گرفتید را میتوانید همانند آموزش های فصل قبل ، بدون مشکل داینامیک کنید و این یعنی قدرت بیشتر در اعمال انعطاف به طرح کلی قالب و حفظ طرح اولیه .
یا برای مثال در آموزشی مشابه ، یاد خواهید گرفت که چگونه فرم های اختصاصی را برای خودتان برنامه نویسی کنید . درحال حاضر برای ساخت فرم های تماس از افزونه هایی همچون فرم تماس 7 و یا از گرویتی فرم استفاده می شود ، در شرایطی که شما نیاز به یک فرم ساده دارید ( منظور اینکه فرم های چندمرحله و این دست فرم ها نیاز شما نیست ) که کاربر آن را تکمیل و برای شما ارسال کند ، نیازی به استفاده از افزونه های مختلف و سنگین کردن سایت ندارید به این دلیل که هر افزونه ، به تنهایی چندین فایل مختلف استایل و یا جاوا اسکریپتی را به سایت شما اضافه کرده و باعث افزایش درخواست ها خواهد شد که نتیجه آن کاهش سرعت سایت است .
در این بخش خودتان به تنهایی قادر خواهید بود تا فرم هایی از این دست را برنامه نویسی کنید و از آن لذت ببرید . زمانی که شما این فرم ها را طراحی و برنامه نویس کردید آیا فقط در داخل صفحه تماس با ما میتوانید از آن استفاده کنید ؟ در پاسخ باید گفت اکر شما به بخش ” شورتکد نویسی ” در وردپرس مسلط باشید میتوانید در هر صفحه از وب سایت که به فرم نیاز داشتید با برنامه نویسی یک شورتکد برای بخش فرم ، تنها با قراردادن شورتکد مدنظر ، فرم را در همان صفحه داشته باشید . به عبارتی آموزش برنامه نویسی شورتکد ها که یکی از بخش های مهم در قالب های وردپرسی هستند را نیز در این فصل در کنار چندین سرفصل دیگر تجربه خواهید کرد . ( این فصل فعلا در حال ضبط است )
فصل ششم این دوره یکی از بخش هایی است که تقاضای ضبط آن بسیار زیاد بود و تصمیم گرفتیم تا در این دوره حتما این فصل را به شکلی کامل و البته اصولی تدریس کنیم . افزونه المنتور یکی از صفحه سازهایی است که در سالهای اخیر بسیار معروف شد و تقریبا بازار را از دست افزونه صفحه ساز ویژوال کامپوزر گرفت . المان هایی که داخل افزونه المنتور وجود دارد عملا به شما کمک میکند تا بتوانید سایت خود را حتی در بخش دیزاین نیز تغییر دهید . البته استفاده اصلی المنتور برای قالب هایی است که بیشتر جزء تمپلت های آماده هستند و صاحب وب سایت قصد دارد تا خودش به تنهایی ، از امکانات قالب استفاده کرده و قالب را تغییر دهید .
البته دقت داشته باشید که این افزونه بیشتر برای طراحی صفحه اول وب سایت است و داخل صفحات داخلی وب سایت استفاده از آنها کمی دشوار است . اما قالب شما میتواند با این افزونه سازگار شده و برخی امکانات را به مخاطب نهایی که از قالب شما استفاده می کند ارائه نماید .
اگر مخاطب نهایی قالب قصد دارد تا از امکانات قالب شما همچون آخرین محصولات ، آخرین نمونه کارها ، بخش خدمات و … داخل صفحه اصلی خود به شکلی که با سلیقه او متناسب است استفاده کند و در حقیقت این بخش را به شکل کشیدن و رها کردن داخل صفحه خود ایجاد کند ، باید پل ارتباطی ببین قالب و افزونه المنتور را ایجاد کرد تا در داخل المنتور ، بتوان المان ها و امکانات قالب را دید .
در این فصل نیز هدف اصلی این است که شما یادبگیرید با کدام روش ها میتوانید امکانات قالب خود را به افزونه المنتور جهت استفاده در صفحات مختلف با همان دیزاین و طراحی اصلی ارائه کنید . ( این فصل فعلا در حال ضبط است )
سلام تا 1 یا نهایتا 2 ماه آینده آپلود خواهد شد